donderdag 5 februari 2015

Peer feedback vraag aan Mieke.

Hallo Mieke,

Wil jij kijken naar mijn tekst of dat het verschil tussen de trend en de tegentrend voldoende zijn weergegeven en of er wel over een tegentrend gesproken kan en mag worden? Het onderwerp Passend Onderwijs heeft momenteel veel de aandacht zowel positief als negatief. Ik weet niet of ik dit duidelijk genoeg heb weergegeven?

Groet,

Peter

2 opmerkingen:

  1. Hoi Peter,
    Ook in mijn onderwijssector (vmbo) is passend onderwijs een hot item. jouw beschrijving hiervan is mij daarom ook duidelijk. Voor mij is het verschil in trend en tegentrend voldoende duidelijk beschreven. Ik denk zeker dat je over dit onderwerp van een trend mag spreken. Passend onderwijs staat al jaren hoog op de agenda vond het onderwijs en sinds de invoering en wat dit allemaal met zich meebrengt ontstaan ook steeds meer kritische geluiden. Dit heb je goed beschreven in je stuk. Ik mis alleen wel verwijzingen naar de literatuur. Je vermeld onderaan je stuk bronnen, maar deze komen in jouw tekst nergens terug. Wellicht kun je dit nog toevoegen?
    Groet,
    Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Mieke ik had ook niet begrepen dat dat species moest het vermelden van bronnen. Zal kijken of ik nog wat hieraan kan doen. Dankjewel voor de feedback.

    BeantwoordenVerwijderen